Sportvereniging DIO Etten-Leur
Dance&Fun (groep 1)Turnen - jongensTurnen - springgroep

Turnen - jongens
Kaboutergym
KinderYoga
Gym
Turnen - demonstratieteam
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, maar in de ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Nieuws en Agenda » De Schone Slaapster ontwaakt tijdens svDIO JazzDemo

Nieuws en Agenda

De Schone Slaapster ontwaakt tijdens svDIO JazzDemo

De Schone Slaapster ontwaakt tijdens svDIO JazzDemo

11 juli 2017
Na een jaar te hebben moeten overslaan, was er dit jaar weer een JazzDemo - de afsluitende show van een seizoen vol dansplezier bij svDIO. Het thema van dit jaar was Doornroosje, ofwel De Schone Slaapster.

In een gezellig gevulde aula van de KSE kon het publiek genieten van een waar liefdesdrama met een happy end. Hoflakei Theodorus (Ron) begeleidde het publiek door het verhaal over prinses Aurora (gespeeld door Amber) en introduceerde iedereen bij het feest ter ere van haar geboorte, waar ze werd bezocht door de drie goede feeën, Flora, Fauna en Mooiweertje (Meeske, Lara en Lotte), die haar elk een speciale gave wilden schenken.

De boze fee Malafide (Ursula) was niet uitgenodigd op het feest, en was daar erg boos over. Zo boos dat ze een vloek over Aurora uitsprak: op haar zestiende zou ze sterven indien ze zich prikte aan een spinnewiel. Deze vloek kon niet worden opgeheven. Mooiweertje, de blauwe goede fee, die haar gave nog niet aan Aurora had geschonken, haalde een noodgreep uit en maakte met haar magie de vloek milder: in plaats van te sterven zou Aurora in een diepe slaap belanden en weer gewekt kunnen worden door een echte liefdeskus!

Ondanks een heleboel voorzorgsmaatregelen, zoals het verbranden van alle spinnewielen en het onderduiken van Aurora bij de feeën in het bos (waar ze met de konijntjes kon spelen) ging het toch mis… Aurora ontmoette prins Filip (gespeeld door Sarah) en ze werden op slag verliefd. Toen Malafide dit ontdekte lokte ze Aurora naar een overgebleven spinnewiel, waar ze zich prikte en in diepe slaap viel. Malafide liet prins Filip, die Aurora uit haar slaap zou kunnen halen, gevangennemen.

De feeën wisten de prins echter te bevrijden, waarna Malafide op elke mogelijke manier probeerde te voorkomen dat hij naar het kasteel kon. Ze veranderde zichzelf hiertoe zelfs in een draak om de prins te bevechten. Met hulp van de feeën slaagde Filip er echter toch in haar te verslaan en haastte zich naar het kasteel om Aurora wakker te kussen..

De show werd ondersteund door een schitterend lichtontwerp van de hand van Dennis van Haperen Theatertechniek en een enorm aantal geweldige rekwisieten gemaakt door Ron en diverse ouders.

Voor, maar vooral na, de voorstelling kon het publiek zich tegoed doen aan een heerlijk ijsje van Gelateria Prego.

Van deze voorstelling zijn professionele video-opnamen gemaakt door Camcom-videoproducties in samenwerking met RT-works. Zodra de film gereed is, zal dit worden gecommuniceerd.

Tot slot wil svDIO iedereen bedanken die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt, zoals de kinderen uit de dansgroepen, de ouders die de schitterende decorstukken en kleding hebben gemaakt, Amber, Sarah, Ron, onze dansjuffen Maxine, Nicole en Ursula en alle overige vrijwilligers zonder wie het organiseren van een dergelijk evenement niet mogelijk is.

Foto-albumKlik hier om de foto's te bekijken. De foto's openen in een nieuw venster.

Wist je dat je ook per e-mail op de hoogte gehouden kan worden van het laatste nieuws rond Sportvereniging DIO Etten-Leur? Meld je aan met je e-mailadres en ontvang altijd het laastste DIO-nieuws in je inbox!

Meer nieuws

01-11-2017 svDIO is meer dan turnen... bewijst de warm-up van de Herfstmarathon
20-10-2017 Ze zijn er weer: overheerlijke chocoladeletters van svDIO!
05-10-2017 Sinterklaasfeest svDIO
06-09-2017 De Grote Club Actie komt er weer aan...
01-09-2017 De video van de Jazzdemo 2017 is beschikbaar
01-09-2017 Vervanging lessen Agata
22-08-2017 Maandag start nieuwe seizoen
11-07-2017 Samenstelling turn-demo team

Agenda

Volledige agenda ...

25 november 2017

10:00 Sinterklaasfeest
25 november 2017 10:00
Sinterklaasfeest

Let op: het Sinterklaasfeest wordt in de gymzaal aan de Lambertusstraat in 2 groepen gevierd - 1 groep in de ochtend en 1 groep in de middag.
Deelname uitsluitend na aanmelding.

5 december 2017

12:10 Sinterklaas - geen lessen in de middag en avond
5 december 2017 12:10
Sinterklaas - geen lessen in de middag en avond

7 januari 2018

11:00 Nieuwjaarsbijeenkomst
7 januari 2018 11:00
Nieuwjaarsbijeenkomst

Let op: tijdstip is indicatief - exacte tijd en locatie volgen nog.

2 februari 2018

19:30 Carnavalsdisco!
2 februari 2018 19:30
Carnavalsdisco!

In de gymzaal aan de Lambertusstraat

DIO-nieuws
in je inbox

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Sportvereniging DIO Etten-Leur? Geef je dan op voor DIO-nieuws in je inbox en je krijgt per e-mail altijd als eerste bericht wanneer er bijzonder DIO-nieuws is!

Meer informatie ...

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!