Sportvereniging DIO Etten-Leur
TurnenOuder- en kindgymMBVO

KinderYoga
Turnen - demonstratieteam
ZumbaGold
Gymfit gemengd (naGALM)
Gym
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, maar in de ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Nieuws en Agenda » De Schone Slaapster ontwaakt tijdens svDIO JazzDemo

Nieuws en Agenda

De Schone Slaapster ontwaakt tijdens svDIO JazzDemo

De Schone Slaapster ontwaakt tijdens svDIO JazzDemo

11 juli 2017
Na een jaar te hebben moeten overslaan, was er dit jaar weer een JazzDemo - de afsluitende show van een seizoen vol dansplezier bij svDIO. Het thema van dit jaar was Doornroosje, ofwel De Schone Slaapster.

In een gezellig gevulde aula van de KSE kon het publiek genieten van een waar liefdesdrama met een happy end. Hoflakei Theodorus (Ron) begeleidde het publiek door het verhaal over prinses Aurora (gespeeld door Amber) en introduceerde iedereen bij het feest ter ere van haar geboorte, waar ze werd bezocht door de drie goede feeën, Flora, Fauna en Mooiweertje (Meeske, Lara en Lotte), die haar elk een speciale gave wilden schenken.

De boze fee Malafide (Ursula) was niet uitgenodigd op het feest, en was daar erg boos over. Zo boos dat ze een vloek over Aurora uitsprak: op haar zestiende zou ze sterven indien ze zich prikte aan een spinnewiel. Deze vloek kon niet worden opgeheven. Mooiweertje, de blauwe goede fee, die haar gave nog niet aan Aurora had geschonken, haalde een noodgreep uit en maakte met haar magie de vloek milder: in plaats van te sterven zou Aurora in een diepe slaap belanden en weer gewekt kunnen worden door een echte liefdeskus!

Ondanks een heleboel voorzorgsmaatregelen, zoals het verbranden van alle spinnewielen en het onderduiken van Aurora bij de feeën in het bos (waar ze met de konijntjes kon spelen) ging het toch mis… Aurora ontmoette prins Filip (gespeeld door Sarah) en ze werden op slag verliefd. Toen Malafide dit ontdekte lokte ze Aurora naar een overgebleven spinnewiel, waar ze zich prikte en in diepe slaap viel. Malafide liet prins Filip, die Aurora uit haar slaap zou kunnen halen, gevangennemen.

De feeën wisten de prins echter te bevrijden, waarna Malafide op elke mogelijke manier probeerde te voorkomen dat hij naar het kasteel kon. Ze veranderde zichzelf hiertoe zelfs in een draak om de prins te bevechten. Met hulp van de feeën slaagde Filip er echter toch in haar te verslaan en haastte zich naar het kasteel om Aurora wakker te kussen..

De show werd ondersteund door een schitterend lichtontwerp van de hand van Dennis van Haperen Theatertechniek en een enorm aantal geweldige rekwisieten gemaakt door Ron en diverse ouders.

Voor, maar vooral na, de voorstelling kon het publiek zich tegoed doen aan een heerlijk ijsje van Gelateria Prego.

Van deze voorstelling zijn professionele video-opnamen gemaakt door Camcom-videoproducties in samenwerking met RT-works. Zodra de film gereed is, zal dit worden gecommuniceerd.

Tot slot wil svDIO iedereen bedanken die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt, zoals de kinderen uit de dansgroepen, de ouders die de schitterende decorstukken en kleding hebben gemaakt, Amber, Sarah, Ron, onze dansjuffen Maxine, Nicole en Ursula en alle overige vrijwilligers zonder wie het organiseren van een dergelijk evenement niet mogelijk is.

Foto-albumKlik hier om de foto's te bekijken. De foto's openen in een nieuw venster.

Wist je dat je ook per e-mail op de hoogte gehouden kan worden van het laatste nieuws rond Sportvereniging DIO Etten-Leur? Meld je aan met je e-mailadres en ontvang altijd het laastste DIO-nieuws in je inbox!

Meer nieuws

15-01-2018 Gezellige nieuwjaarsbijeenkomst
14-01-2018 Dansen of turnen? Kiezen hoeft niet meer!
01-01-2018 Een voorspoedig en sportief 2018 gewenst!
18-12-2017 Toosten op het nieuwe jaar!
27-11-2017 Sinterklaasfeest bij svDIO
26-11-2017 Records gebroken bij svDIO
01-11-2017 svDIO is meer dan turnen... bewijst de warm-up van de Herfstmarathon
20-10-2017 Ze zijn er weer: overheerlijke chocoladeletters van svDIO!

Agenda

Volledige agenda ...

2 februari 2018

19:30 Carnavalsdisco!
2 februari 2018 19:30
Carnavalsdisco!

Op vrijdagavond 2 februari 2018 organiseert svDIO in de gymzaal aan de Lambertusstraat wederom een spetterende CARNAVALSDISCO

Het feest begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.
(de allerjongsten mogen eerder opgehaald worden - maar dat moet niet)

We zouden het leuk vinden als je ook een vriendje of vriendinnetje meeneemt!
Confetti en spuitbussen kunnen thuis blijven – deze mogen niet mee naar binnen!

Omdat de disco gehouden wordt in de gymzaal moet je niet vergeten je
gymschoenen mee te brengen/aan te doen.

Om te voorkomen dat je meegebracht geld verliest, betaal je € 2 bij binnenkomst.
Hiervoor krijg je tijdens de disco drinken, chips en een snoepzakje.
(Bijlage: Uitnodiging Carnavalsdisco 2018.pdf)

25 maart 2018

08:30 NTS Wedstrijd
25 maart 2018 08:30
NTS Wedstrijd

Sporthal De Beuk - Oudenbosch

DIO-nieuws
in je inbox

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Sportvereniging DIO Etten-Leur? Geef je dan op voor DIO-nieuws in je inbox en je krijgt per e-mail altijd als eerste bericht wanneer er bijzonder DIO-nieuws is!

Meer informatie ...

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!