Sportvereniging DIO Etten-Leur
TurnenTurnen - springgroepTurnen - demonstratieteam

Turnen
Kleutergym
Zumba®/Bootcamp
Turnen - springgroep
Gymfit gemengd (naGALM)
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Over Sportvereniging DIO » Vereniging

Over Sportvereniging DIO

Zie ook: Vereniging | Historie | Welkomstbrochure | Privacyverklaring | Bestuur | Leiding

Vereniging

Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, maar in de loop der jaren zijn er vele andere leuke activiteiten bijgekomen.

De doelstelling van svDIO is om iedereen, van jong tot oud, in Etten-Leur en omgeving een recreatieve ontspanning te bezorgen in de vorm van gymnastieklessen (zoals turnen, kaboutergym, kleutergym, gymfit, MBVO), danslessen en combinaties daarvan (zoals Zumba). Dit doen we door het organiseren van lessen onder leiding van gekwalificeerde krachten en het organiseren van, en deelnemen aan, een aantal sociale evenementen.

Evenementen
Het recreatieve karakter van de vereniging komt mede tot uiting door de sociale evenementen die worden georganiseerd of waaraan wordt deelgenomen. Naast het gezellig nakletsen na de les zijn dit ondermeer een sinterklaasfeest voor de jonge leden, een kerstontbijt voor de volwassenen, een kleuterochtend, een carnavalsbal voor de jeugd, een zomerfietstocht en diverse andere activiteiten voor individuele groepen.

Voor de turngroepen is er de jaarlijkse NTS wedstrijd.

Daarnaast is svDIO present bij diverse lokale activiteiten in Etten-Leur.

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!